Het profiel van Bol: we hebben gewoon iets met banden

Autobestuurders van Den Helder tot Amsterdam komen naar Bol Profielcentrum in het dorp Broek op Langedijk. Daar aan de Dulleweg staat Jack in de startblokken om nieuwe of gebruikte banden onder uw wagen te plaatsen.

Ontvang gratis advies

Jack aan het woord

“Omdat we in principe zonder afspraak werken en voldoende voorraad hebben, rijden klanten vaak binnen een half uur weer weg met een stel degelijke banden onder de wagen. Vanzelfsprekend met de beste service en garantie."

Alle soorten

Ruim 25 jaar geleden zijn mijn compagnon en ik gestart met een exportbedrijf in banden. Al snel maakten we de stap naar de verkoop voor particulieren. Het assortiment bestaat voor 85% uit gebruikte autobanden in alle soorten en maten. De rest van de banden zijn nieuw. Een bijkomend specialisme is de verkoop van winterbanden met of zonder velgen. Zo hebben we voor ieder klant in elke prijsklasse wat wils.


Band met de klant
We hebben allemaal letterlijk en figuurlijk iets met banden. Daarom ga ik elke dag met plezier naar het Havenplein en geniet ik van het contact met een grote vaste klantenkring.”