Ontdek de uitlijnapparatuur van Hunter in regio Alkmaar

Heeft u net nieuwe banden gekocht of winterbanden laten plaatsen? Dan wilt u natuurlijk zeker weten dat deze banden perfect zijn afgestemd. Bij Bol Profielcentrum zijn wij in staat om de positie van uw banden nauwkeurig te bepalen dankzij de uitlijnapparatuur van Hunter. Deze apparatuur is zo geavanceerd, dat het mogelijk is om uw banden tot op de millimeter af te stellen. Moderne infraroodcamera's analyseren uw wielen direct en detecteren ieder mankement in een mum van tijd. Onze monteurs lossen het probleem voor u op en u rijdt vervolgens weer met een gerust hart naar huis. U vindt ons
gespecialiseerde profielcentrum in de buurt van Alkmaar.

De uitlijncomputer van Hunter komt op allerlei momenten goed van pas. Merkt u bijvoorbeeld dat uw auto een beetje scheef trekt tijdens het rijden? Of ziet u dat het wiel scheef staat terwijl u recht rijdt? Dat zijn situaties waarin wij de uitlijnapparatuur inschakelen om het onderstel van uw auto af te stellen. We corrigeren de wielstanden en zorgen ervoor dat uw auto precies rijdt zoals de fabrikant het bedoeld heeft. Een bijkomend voordeel van correcte wielstanden is dat uw banden aanzienlijk minder snel zullen slijten. Dat komt doordat het gewicht van de auto gelijkmatig verdeeld is over alle vier de banden.

Merkt u dus dat het onderstel van uw auto niet goed is afgesteld? Of wilt u zo lang mogelijk profiteren van uw gloednieuwe banden en slijtage voorkomen? Kom dan vooral eens langs bij Bol Profielcentrum en laat ons de wielstand van uw auto controleren. Met behulp van de uitlijnapparatuur van Hunter is deze klus snel geklaard, zonder in te leveren op nauwkeurigheid. Woont u in Alkmaar en omstreken? Rijd dan gerust een keer langs of neemt contact met ons op om een afspraak te maken.